Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Vitenskap og varme hender" by Bente Gullveig Alver, Teemu Sakari Ryymin & Tove Ingebjørg Fjell # eBook PDF Kindle ePub Free

Vitenskap og varme hender

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Vitenskap og varme hender
  • Author : Bente Gullveig Alver, Teemu Sakari Ryymin & Tove Ingebjørg Fjell
  • Release Date : January 05, 2014
  • Genre: Spirituality,Books,Health, Mind & Body,Nonfiction,Social Science,
  • Pages : * pages
  • Size : 1376 KB

Description

Forholdet mellom vitenskapelig og alternativ medisin skaper kontrovers. Selv om folkelige behandlere som Snåsamannen blir møtt med skepsis fra vitenskapelig hold, tyr mange til alternative terapier.


I spørsmål om helse, sykdom og død har menneskene alltid brukt tilgjengelige ressurser og strategier ut fra egne kulturelle og historiske forutsetninger. I denne boken diskuteres folks valg på den medisinske markedsplassen fra 1800-tallet til i dag. Kunnskap om samspillet mellom sektorene på markedsplassen åpner for nye forståelser av det som skjer i dagens helsesystem.
Kulturforsker Bente Gullveig Alver (AHKR, Universitetet i Bergen) har arbeidet med folkelig forestillingsverden og rituelt liv.
Kulturforsker Tove Ingebjørg Fjell (AHKR, Universitetet i Bergen) har arbeidet med fødsel, barnløshet, vaksinering og donasjon av genetisk materiale.
Historiker Teemu Ryymin (Uni Rokkansenteret) har i tillegg til helse- og medisinhistorie arbeidet med minoritetshistorie og historisk teori.


Free PDF Download "Vitenskap og varme hender" Online ePub Kindle